Silent Hill 4
دانلود بازی Silent Hill 4: The Room نسخه New Edition
تیر ۶, ۱۳۹۹
تعویض باتری دسته PS4
آموزش گام به گام و تصویری تعویض باتری دسته PS4
تیر ۶, ۱۳۹۹

دانلود بازی کامپیوتر King Arthurs Gold نسخه Portable

دانلود بازی کامپیوتر King Arthurs Gold

King Arthurs Gold یک بازی اکشن تاریخی است که در جهانی با ویژگی‌ها و پارامترهای قرون‌وسطا روایت می‌شود. ساخت‌وساز بخش مهمی از بازی است و به اندازه مبارزه و در بعضی شرایط خاص حتی بیشتر از آن اهمیت دارد. گرافیک بازی از سبک هنری پیکسل آرت پیروزی می‌کند. نکته‌ی جالب این است که توسعه‌دهندگان محیط بازی را کاملاً قابل‌تخریب طراحی کرده اند که ترکیب آن با گرافیک پیکسلی تجربه‌ای جذاب و هیجان‌انگیز خواهد بود! شما به عنوان یک شاه وظیفه دارید تا با کمک مصالح خام قلعه‌ها و دژهای مستحکمی بسازید و در نبردها نیز قلعه‌های محکم دشمنان را با ضربات متعدد و بمب‌ها نابود کنید. محیط بازی King Arthurs Gold کاملاً قابل تعامل است بدین معنی که در صورتی که شرایط محیا باشد می‌توانید با کمک شرایط محیطی یکسری برتری‌های استراتژیکی نسبت به دشمنان خود کسب کنید. سازندگان حالت‌های متعددی برای بازی کردن ایجاد کرده‌اند که هرکدام به نوعی مهارت‌های شما را به چالش خواهد کشید. سیستم شخصی‌سازی یکی دیگر از قابلیت‌های مهم بازی King Arthurs Gold است که ۶۰ آیتم شخصی‌سازی متنوع به بازیکنان ارائه می‌دهد.

 

King Arthurs Gold

 

نام:King Arthurs Goldحجم فایل:۵۷ مگابایت
تاریخ انتشار:۲۰۱۳
شرکت سازنده:Transhuman Design
سبک بازی: اکشن – استراتژیک – ماجراییمنتشر کننده:PikPok
زبان:انگلیسیپلتفرم:ویندوز
نسخه:Build 3320
فرمت فایل:Portable
رمز فایل:www.download.irامکان استفاده بصورت آنلاین:ندارد

 

بازی King Arthurs Gold – نسخه Portable

 

DOWNLOAD



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =

شروع تماس
تماس با ما
سلام
چطور می توانم کمکتون کنم؟