بازی Iwaihime
تاریخ انتشار نسخه‌ی غربی بازی Iwaihime برای رایانه‌های شخصی مشخص شد
مهر ۱۱, ۱۳۹۹
بازی زولا
راهنمای بازی زولا | بهینه‌ترین تنظیمات گرافیکی
مهر ۱۱, ۱۳۹۹

بسته الحاقی Gurren Lagaan بازی Hardcore Mecha امروز منتشر می‌شود

بازی Hardcore Mecha

استودیوی راکت‌پانچ گیمز (RocketPunch Games) امروز در خبر بسیار خوبی برای طرفداران Hardcore Mecha اعلام کرد که جدیدترین بسته الحاقی این بازی از امروز در اختیارشان قرار خواهد گرفت. همچنین به منظور آشنایی بیشتر، تریلری از این بسته منتشر شده است که در ادامه می‌توانید شاهد آن باشید.

عناوین دوبعدی همیشه نزد بازی‌بازان از محبوبیت بالایی برخوردار هستند؛ چرا که یاد و خاطره‌ی گذشته را برایشان زنده می‌کند. Hardcore Mecha نیز یکی از همین بازی‌ها در سبک‌های اکشن و ماجراجویی است که در آن باید با استفاده از سلاح‌ها و مهارت‌های گوناگون، به نبرد با دشمنان مختلفی بروید. با استفاده از سکه‌ها و امتیازاتی که به دست می‌آورید، قادر هستید تا تجهیزات و سلاح‌های بیشتری را خریداری کنید تا پیشروی بهتر و سریع‌تری هم داشته باشید. چندی پیش خبری مبنی بر عرضه‌ی Hardcore Mecha برروی نینتندو سوییچ منتشر شد که جزئیات بیشتر را می‌توانید از طریق این نشانی مشاهده کنید. قابل ذکر است که دو شرکت راکت‌پانچ گیمز و آرک سیستم ورکس (Arc System Works) به ترتیب وظیفه‌ی ساخت و عرضه‌ی آن را به عهده داشته‌اند.

جدیدترین بسته الحاقی بازی Hardcore Mecha تحت عنوان Gurren Lagaan امروز در دسترس قرار می‌گیرد که از محتویات آن باید به دو کاراکتر جدید و قابل انتخاب به نام‌های Gurren-Lagann و Simon اشاره داشت. هر یک از این شخصیت‌ها از مهارت‌های مخصوصی برخوردار هستند و انتخابشان به سلیقه‌ی شما بستگی خواهد داشت. این اثر هم‌اکنون برروی پلتفرم رایانه‌های شخصی و کنسول پلی‌استیشن ۴ قابل تجربه است و نسخه‌ی نینتندو سوییچ آن در تاریخ ۲۴ مهر ۱۳۹۹ (۱۵ اکتبر ۲۰۲۰ میلادی) منتشر خواهد شد. در پایان می‌توانید تریلری از Gurren Lagaan را تماشا و دریافت کنید.

 

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =

شروع تماس
تماس با ما
سلام
چطور می توانم کمکتون کنم؟